Mixalex O-kull

Cobra har fått 9 fina mörk grå valpar efter Hesselballes Cico, 7 tikar & 2 hanar. 

Valparna är leveransklara i mitten av oktober 2019.

Denna kombinationen säljes endast till förare som vill ha en driftstark hund, med mycket arbetslust och fin av/på knapp att tävla med eller jobba med i tjänst. Vi förväntar oss att valparna kommer ha mycket bra dådkraft, naturligt spårintresse, fin förighet, mycket social kamplust och stabil nervkonstitosion.


Mixalex Cobra

HD A/B ED ua 

MH, MT, KORAD 515 poäng, Gk Elit klass spår, uppflyttad till högre sök, Gk Nordic style, Gk lydnadsklass och har nu LP.

Cobra är en tempererad tik med stor portion arbetslust. Hon är mycket miljöstabil och har en mycket fin spår och söknäsa. Hon är förig och har en stor social kamplust och stort föremålsintresse. Cobra har fulla fasta bett i skyddsarbete och en fin dådkraft. Cobra är mor till vår I kull där 2 st är Gk TJH (Polis & Militär) och resterande 6 st är tävlingshundar.

Cobra kommer ur en jämn kull med tjeckiska och tyska linjer där MT snittet ligger på över 500 poäng av 5 syskon. 

Flera kullsyskon är aktiva tävlingshundar med fint resultat, en kullbror blev 2:a på Schäferslaget BSL och är IPO 3, BSL 3 och FH spår och numera GK Polishund, en kullsyster är VM mästare i IFSS worldcup samt gk tjänstehund.

Klicka på länken nedan för att se parningen på Workingdog

https://www.working-dog.com/breed/Mixalex-kennel-172525


Hesselballe Cico

HD A/A Ed ua

IGP 3, UHP, FP samt Dansk mästare i IGP 3 - 2018.

Cico är en social hane med mycket motor och fasta fina bett. Han är en tempererad hane som är tyst i lydnaden och ett mycket fint balanserat och noggrant spårintresse. Cico är mycket belastningsbar och har en härlig attityd i skyddsarbetet. Cico har vi följt under en tid och vi såg honom på VM i Randers 2018 och är en hane som tilltalar oss. 

Han har en hel del kullar i Scandinavien och har lämnat mycket bra på HD/Ed  resultat på sina tidigare valpar. Vi har höga förväntningar att detta blir en mycket trevlig kombination att jobba med. 

© Matte Forslind 2012