MIXALEX C-KULL

VALPARNA ÄR FÖDDA. 4 TIKAR OCH 3 HANAR FÖDDES V 40 OCH ÄR LEVERANSKLARA VECKA 48


Parning har skett mellan Barvatorps Mixa och Tjeckiska hanen Jago Jipo Me.  Jago finns i Tjeckien och är en mycket tävlad hund med goda resultat. Jago har lämnat mycket fina valpar med mycket bra höftledsresultat. Uppfödare från Usa ,Tyskland och Holland har åkt och parat med honom och i slutet Juli blir det Mixas kavaljer igen:) 

Valparna säljs reg, veterinär besiktigade, id - märkta, avmaskade, vaccinerade

och med garanti upp till tre års ålder enligt SKK's köpeavtal.

Fodervärd sökes i kommande kull. Intresserad av valp? 

Välkommen att höra av dig

Nedan finns information om honom och mer bilder och filmer finns på You Tube..

JAGO JIPO-ME

Titlar: ZVV2, IPO3, ZPO1 Tävlande i WUSV World Championship

Höft & Armbågsfri 0/0 DNA

Jago kommer från Tjeckiska linjer och är väldigt lik sin pappa Reno Jipo Me, från han har han ärft sin benstyrka, sitt uttryck och sina mörka färger. Jago är medelstor (62 cm i mankhöjd)  och en väldigt social och energisk hund med stor arbetsvilja. Han har ett kraftigt skyddsarbet med hårda fulla bett och är hämningslös i sina angrepp. Han är mycket miljöstark med starka nerver. Hans avkommor från tidigare kullar har haft bra höftledsstatestik och visat fin fina resultat på tävlingsbanan och ett antal avkommor är tjänstehundar inom polis och militär.

Vi ser fram mot att använda Jago till vår kommande kull och vi förväntar oss förhållandevis kompakta avkommor, stor jakt och kamplust, tempererade hundar med en stor portion arbetslust. 

Vi tror att denna kull kommer att lämpa sig mycket bra som tävlingshundar och tjänstehundar. Mixas tidigare kull har ett naturligt spårintresse, är sociala, arbetsvilliga och föriga.  4 st valpar röntgade ur A-kullen med HD A ED UA


Klicka på länken för att se Jagos stamtavla 


BARVATORPS MIXA  

e: KORAD Midälvalands Earo

     u: KORAD SBCH Barvatorp's Etzy

HD B AD UA- MH, MT 462p, KORAD, gdk Ekl Skydd, Ekl Spår, Lkl Sök, LP1

2:a placering i Distriksmästerskapet Skydd


MIXA är en tempererad tik med en stor  sammarbetsvilja och kamplust. Mixa har ett fint föremålsintresse, älskar att arbeta och är alltid lyhörd. Mixa är väldigt social och älskar barn, hon har en härlig inställning och attityd till alla aktiviteter och går varken upp i stress eller ljud. Hennes arbetssätt är koncentrerat och målmedvetet.

Mixa har många fina hundar bakom sig i stamtavlan som tex Task vom haus melinda, Sekundants Ichi ban, Attenagårdens Tabo med flera.


jago
jago mixa
IMG 0562
IMG 2611
bruthal

              Mixalex BRUTHAL efter Jago Jipo Me och Barvatorps Mixa med sin förare       Susanne Lundström HundkompanietK9

  

http://kennet.skk.se/hunddata/Hund_sok.aspx


© Matte Forslind 2012