Mixalex P-kull

Next

KOMMANDE MIXALEX P-KULL SOM FÖDS SLUTET AV OKTOBER 2019.


Apollo vom Schloss Solitude

HD A/A Ed ua

IPG 3

Apollo är en fantastisk hane som har väldigt många kullar i Europa. Många erfarna uppfödare har använt honom flera gånger och vi har själva importerat 2 hanar efter honom som har mycket fina egenskaper. 

Apollo är en maskulin hane som är social och har stor kamplust och fulla fasta bett i skyddsarbetet som han nedärver till sina avkommor. Han har dominans och är snabb och smidig i arbete. Han har ett noggrant och balanserat spår och har haft 95-100 poäng på alla sina tävlingar.  Apollo har en fin balans och är nervfast samt inga problem med andra hundar och är miljöstabil.

Vi tror att denna kombinationen med blodslinjer blir mycket trevliga individer att jobba med och vår resa på närmare 300 mil lönade sig då Grissla är dräktig :) 


Klicka på länken nedan för att komma till Workingdog

https://www.working-dog.com/breed/Mixalex-176619


Mixalex Grissla

HD A/A ED ua

MH, MT, KORAD

Grissla är en mycket tempererad, social tik med fin kamp och arbetslust. Hon är helt tyst i lydnaden och är mycket snabb i sitt arbete. Grissla har ett fint spårarbete och tränas i bruksarbete. Grissla är dotter till topphunden Extreme Orex Aykmar som vi har 3 kullar med. Grissla har 1 kull sedan tidigare hos Kaldogårdens kennel. 

Vi förväntar oss att avkommorna kommer att vara sociala, tempererade med stor arbetslust, fin balans och bra av/på knapp.  Ha mycket kamplust och bra dådkraft. Vara tysta i arbete och ha mycket fina anlag för skyddsarbete och till tjänst. 

Denna kombination säljes till dig som är erfaren och vill jobba med din hund på tävlingsbanan eller jobba med i tjänst.

© Matte Forslind 2012