MIXALEX KENNEL


OM KENNELN

Målet med kenneln är att födda upp friska, mentalt stabila hundar med stor arbetslust att tävla med eller jobba i  tjänst. Vi sammarbetar med ett par kennlar i Tjeckien och Tyskland.

Vi riktar oss till personer som aktiverar sina hundar antingen till tävling eller tjänstehundsförare som polis, väktare, hemvärnet. Hundarna från vår kennel vill vi ska Hd & Ad röntgas samt MH beskrivas. Vi önskar av våra valpköpare att de röntgar och genomför MH innan hunden fyllt 18 månader och MT testar innan 4 års ålder. I gengäld försöker vi hålla en god kontakt med våra valpköpare samt ordna en kennelträff varje sommar med bl.a mentalbeskrivning (MH) av aktuell kull. Detta är för att få fram en bra utvärdering av uppfödningen. Vi anordnar även ett par tränings läger per år..


Valparna säljs reg, veterinär besiktigade, id - märkta, avmaskade, vaccinerade och med garanti upp till tre års ålder enligt SKK's köpeavtal.

 

Vi är aktiva hundmänniskor som har lång erfarenhet av brukset och aktivt tränar och tävlar med våra hundar. Vi kommer att finnas till hands för våra valpköpare och finnas till support samt att vi anordnar läger/ kurser i spår, lydnad och svensk skydd. Målet är att du som valpköpare ska få support och hjälp att nå det mål du har med din hund.

© Matte Forslind 2012