KOMMANDE KULLAR


Zaxxa har fått 3 hanar och 6 tikar med Extreme orex Aykmar 3/2-2019. 

ALLA VALPAR ÄR BOKADE.

Det blir en upprepning av Mixalex J-kull som vi är mycket nöjda med,                   i J-kullen är 2 tilltänkta Polishundar, och resterande 6 är blivande tävlingshundar. Jäger och Jeddi har nu gjort GK L-test att jobba som Polisiära patrullhundar med sina förare.      

Zaxxa z Jirkova Dvora 

HD B ED UA. 

MH, MT, KORAD 487 poäng, Gk L-test som polisiär sökhund, Gk lägre klass skydd.  

En kompakt tempererad tik med fin koncentrations förmåga, mycket miljöstark, balanserad, nervfast, fint spår och föremålsintresse. Hon är tyst i arbete och har fin av/påknapp.

Zaxxa är mor till Mixalex H och J kull, samt kommande N-kull.

Här hittar du Zaxxa På WorkingDog

valp14
valp13
valp12
valp11


 41a8563 med
 41a8673 med


Extreme Orex Aykmar 

VM IPO 2017 placerade sig på 2:a plats.

WUSV 2014 Haguenau, 8. platz ( 93,98,94 ) 285 points, 

BEST OBEDIENCE WUSV 98 poits - age 28 months !!!
QUALIFICATION WUSV 2014 1st place CACT(97,97,98), 
Master of Czech Republic - age 25 months

HD B ED ua
BH (60)
IPO1 (100,92,100)
IPO2 (97,99,100)
IPO3 (99,99,99)

extreme7 med hr
extreme2 med hr
extrem4 med hr
extreme6 med hr
extreme-5 med hr


######################################################################

Mixalex Cava fick 13 valpar med Kax z Berounsky basty 20/8-2018. Alla är grå och 6 hanar och 5 tikar klarade sig. Alla valpar är bokade..

Kax z Berounsky Basty

Kax är en import hund vi hämtade i Tjeckien när han var 15 veckor, vi hade förmånen att åka ner och valptesta samtliga hanar i kullen vid 7 veckor och vi handplockade Kax. Han är röntgad med HD A ed ua som samliga kullsyskon. Kax är halvbror med VM mästaren i IPO 2016 Qvido Vepeden samt ett andra flertal tophundar som Bordy Blendy.

Kax har Gk L-test gjort i Malmö och är lämplig att prövas som polisiär patrullhund, sökhund och väktarhund. Han är godkänd tjänstehund och intagen i tjänst i Malmö. Har MH, MT på 590 poäng, KORAD. Han är godkänd lägre klass skydd och ska tävla lägrespår i höst, har VG på utställning med fin kritik och gk exteriör. Kax är far till vår L-kull.

Kax är en fantastisk hund med stor arbetsmotor, han är självsäker, mycket belastningsbar, stor dådkraft, fint agressionspaket, fin spår/söknäsa, social med människor och djur, stort föremålsintresse, stor social kamplust, regäla angrepp och fasta bett i skyddsarbete, fin av/på knapp, förig och mycket miljöstark. Han ägs av Sandra Svensson.

Kax1
kax 1
kax3


Mixalex CAVA

HD A ED ua 

MH, MT 500 poäng.

Cava är en social högtempererad tik med stor arbetsmotor. Hon har fin koncentrations förmåga och stort föremålsintresse.

Cava har en fin spår och söknäsa och är en riktig arbetsmaskin. Hon har en fin socialkamplust, fina angrepp och bett, anpassat agressionspaket, miljöstark och är tyst i lydnaden, hon har även en mycket fin av och påknapp. Hon är mor till vår K-kull.

Cava kommer ur en jämn kull med tjeckiska och tyska linjer där MT snittet ligger på över 500 poäng av 5 syskon. 

Flera kullsyskon är aktiva tävlingshundar med fint resultat, en kullbror blev 2:a på Schäferslaget BSL och är IPO 3, BSL 3 och FH spår, en kullsyster är VM mästare i IFSS worldcup samt gk tjänstehund patrull, en kullsyster gk elit spår, sök och NW samt Nordic style och 2 syskon har lydnadsdiplom, och tävlar NW.

cava3
cava
cava4
cava2


#############################################################################


Planerad parning. Info om hane kommer senare

                           Qbaz Diva

E: Pike del lupo nero & Kustmarkens Devina

HD A ED UA -Index 105/101

MH, MT, KORAD, BH-Prov.

Diva är en kompakt liten tik som har allt. Hon är Korad på 577 poäng, besitter en helt fantastisk spårnäsa, stor kamplust och föremålsintresse, stor nyfikenhet, stor dådkraft, orädd och otroligt stark i miljö, har fina fasta bett och är tyst i lydnaden.

I Divas kull av 8 individer har alla fria höfter, 1 st har en lindrig armbåge och resten Ua. Flera kullsyskon tävlar på hög nivå och 2 syskon är använda i avel.

Vi ser fram mot att få använda Diva i vår avel och tackar Marion för möjligheten.

diva8
diva 5
diva7
diva6
diva 4
diva10
diva3
diva2
diva 1
mh


Vi planerar en kull till till under 2018, mer info kommer.

© Matte Forslind 2012