Mixalex K-Kull


Mixalex Cava HD A ED UA, MH, MT 500 poäng.

5 tikar och 4 hanar föddes 25/10 alla mörkgrå.

Alla valparna är bokade..

Vi har höga förhoppningar om att denna kombinationen kommer att ge mycket arbetsvilliga valpar som är lämpade för tävling och tjänst. Valparna förväntas vara miljöstarka, sociala, samarbetsvilliga, ha stor dådkraft och kamplust, naturligt spår och sökintresse.  

Är du intresserad av valp från denna kombination är du välkommen att höra av dig.


https://www.working-dog.com/breed/Mixalex-24919/planning


Poker Podravski

HD A ED ua 

IPO 3 (94,93,91)

Poker har importerats från Serbien till kennel Cutulus i Danmark. Poker har en riktigt fin stamtavla och intressanta hundar bakom, han har 23 kullar efter sig och många av hans avkommor är tjänstehundar inom polis, militär och tävlingshundar. Avkommorna som röntgats har varit fria fram och bak.

Poker är avelskorad i Serbien samt Tyskland och är en hund med stor arbetsgläde, han ger 100% i allt han gör, är väldigt driftstark, social, mycket samarbetsvillig och har fulla fasta bett. Han är mycket miljöstark och röntgades om vid 5 års ålder på HD/ED samt rygg och allt var rent och fint. Alla Pokers syskon är HD/ED fria och flera används i avel. 

Mer information om Poker finns på Workingdog och på kennel Cutulus hemsida.

http://www.kennel-cutulus.dk/wss/default.asp?page=14806

https://www.working-dog.com/dogs-details/2506463/Poker-Podravski


Mixalex CAVA

HD A ED ua 

MH, MT 500 poäng.

Cava är en social högtempererad tik med stor arbetsmotor. Hon har fin koncentrations förmåga och stort föremålsintresse. 

Cava har en fin spår och söknäsa och är en riktig arbetsmaskin. Hon har en fin socialkamplust, fina angrepp och bett, anpassat agressionspaket, miljöstark och är tyst i lydnaden, hon har även en mycket fin av och påknapp. 

Cava kommer ur en jämn kull med tjeckiska och tyska linjer där MT snittet ligger på över 500 poäng av 5 syskon. 

Flera kullsyskon är aktiva tävlingshundar med fint resultat, en kullbror blev 2:a på Schäferslaget BSL och är IPO 3, BSL 3 och FH spår, en kullsyster är VM mästare i IFSS worldcup samt gk tjänstehund, en kullsyster gk elit spår, sök och NW samt Nordic style och 2 syskon har lydnadsdiplom.

#############################################################################


© Matte Forslind 2012